Vanhenemista
Meillä on mieheni kanssa tapa tilata toisillemme lahjat kätevästi Amazonista. Toisin sanoen kasvatamme megalomaanista kirjahyllyämme jatkuvasti, sillä Amazonista nyt vain yksinkertaisesti saa kaikkea tärkeää luettavaa, myös juhlapäivien välillä. Ja ei, jotenkin on paljon kivempaa ostaa kirjoja kuin lainata niitä kirjastosta. Muuttoavuksi pyydettävät ystävämme eivät tätä aina arvosta.

Erityisesti tykkään lukea kaikenlaisia elämäkertoja. Viimeksi luin Mark Toddin elämäkerran. Nyt työn alla on Willian Fox-Pittin elämäkerta. Matkalla on vielä Mary Kingin elämäkerta. Vanhememinen on mukavaa!

Oi, Mary, Mary, Mary. Kukapa osaisi kenttäratsastuksen paremmin kiteyttää kuin sinä, kun sanoit seuraavan lauseen:
"Some fences need a bit of respect, some a bit of go and sometimes you just have to slip your reins."


Kommentit

 1. Olin viime viikonlopun molempina päivinä talkoohommissa Kangasalan kansallisissa kenttäkisoissa. Eka kerta kun näin livenä kyseistä urheilua ja voin sanoa ihan vilpittömästi että mun arvostus lajia kohtaan kasvoi aivan valtavasti tuon viikonlopun aikana. Harrasteen ja tuttarin aikana kattelin niitä vaativan esteitä täynnä järkytystä ja kauhua. Ikinä tässä maailmassa mua ei siihen hommaan sais lähtemään, mutta katson nyt koko lajia ihan uusin silmin. Ymmärrän mikä on se rush siinä hommassa :) Hattuni nousee siten myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!

   Kenttäratsastus on huumetta. Vaativan menijät ja ammattilaiset on hevijuusereita! :-)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit