Ei bikinikroppaa vaan pienempi ratsastushanuri

Minulla on ne samat 10 ylimääräistä kiloa kuin kaksi vuotta sitten. Olen asettanut itselleni saman tutun porkkanan: uudet ratsastushousut.

Ah, miten hyvältä ratsastus tuntuisikaan näissä Martha Ridewearin housuissa? Lantiomalli näyttäisi toki paremmalta, jos lonkkaluuni törröttäisivät ja vyötärö olisi kapea kuin kaksikymppisellä. Siihen en kuitenkaan enää näillä kilometreillä yritä. Masentavasti kaikki ovat sanoneet, ettei vatsa mene toisen lapsen jälkeen yhtä nopeasti kasaan kuin ensimmäisen. Olen tällä hetkellä kilojen lisäksi hyvin kummallisen mallinen.

Agnes Chinos -housujen kuva lainattu sivustolta http://www.ridmer.fi
Kesähousuthan nämä ovat. Realistina pääsen tavoitteeseeni vasta kun syysmyrskyt saapuvat. Silloin olen varmasti tyytyväinen kaikissa niissä lukuisissa viime vuonna hankkimissani ratsastushousuissa. Tällä hetkellä käytän viime syksyllä ostamiani Martha-farkkuja, jotka ostin vatsan alkaessa kasvaa. Virittelin niiden vyötärönnappiin tyttäreni syyshaalarin lahjelenkistä pidennyksen - ja taas saattoi ratsastaa.

Se on sääli, että nämä ihanat housut ovat minulle suuret siinä vaiheessa, kun olen saanut kiloni pois. Sekin on sääli, että lahkeet ovat minulle persjalkaiselle töppäkintulle hiukan liian pitkät. Niitä ei oikein auta tunkea ratsastussukkien alle.

Martha Jeans- farkkujen kuva lainattu sivustolta http://www.ridmer.fi

Kommentit

Suositut tekstit