Sheivattuna, ei vahattuna

Cushingin taudin takia - muuten tepsivästä lääkityksestä huolimatta - Tintti on vuodenajasta riippumatta klipattava kahden kuukauden välein. Karva on toki talvisin erilaista kuin kesäisin, mutta joka tapauksessa sitä on aina liikaa. Tänään oli talvikarvanajopäivä. Espoossa on ollut todella leuto sää, joten se oli syytä käyttää hyödyksi.

Klippaaminen on viime aikoina ollut yksi käytetyimmistä hakusanoista tähän blogiin. Kaikista käytetyin on edelleen Ruuhkavuosiratsastaja. Erityisen hauskaa minulla on joka kerta, kun joku on päätynyt blogiini googlettamalla "alaston nainen". Näin tapahtuu, jos ei päivittäin, niin ainakin viikoittain.

Alastonta naista etsiessään pääsee katsomaan seuraavia himokuvia.

Herkkupeppu

Sheivattu nainen.
"Alaston nainen laidunrinteessä" -postaus löytyy täältä.


Kommentit

 1. Sinut on haastettu :) http://pientapuhetta.blogspot.fi/2013/01/11-vastausta.html

  VastaaPoista
 2. Hepskukkuu hei. Meillä ollut cushing-hepo lääkityksen kanssa kaksi vuotta, mutta kertaakaan ei ole tarvinnut klipata? kesällä karva ohutta kun kangas ja talvella talviturkki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko jaksanut hyvin?

   Hevonen reagoivat tautiin ilmeisesti eri tavoin. Meillähän ei muita oireita ole ollutkaan kuin tämä karvankasvu, ja siitä cushing-epäilyt lähtivät. Varmasti tähän vaikuttaa ikä, rotu, käyttötarkoitus ja sitten ihan vain hevosten erilaisuus. Saisihan tuokin olla talviturkissa talvisin, jos sillä ei mitään tehtäisi, mutta kyllähän pakkaseen pukeudutaan eri tavoin, jos sinne mennään juoksemaan kuin jos sinne mennään seisomaan paikallaan. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit