Tyttöjen juttuja

Aamulla tuli puheeksi eilisen Taloussanomien juttu. Siinä kerrottiin niistä tuotteista, joita ei kannata odottaa joulunjälkeiseen alennuslaariin. Voit tutustua juttuun täällä.

Jutussa mainittiin joulun hittituote, Lego Friends- legosarja. Kirjoitinkin tästä aikaisemmin Fabuland-jutun yhteydessä. Kyseessä on selkeästi tytöille suunnattu legosarja, jossa värit ovat hempeät ja kaikki rapsuttavat poneja.
Lego Friends- ratsastusleiri. Hinta noin 90 euroa. Kuva lainattu http://www.prisma.fi
Lego Friendsit ovat saaneet monet entiset ponitytöt huokailemaan, miksei tuollaisia ollut silloin kun me olimme lapsia. Ja ihaniahan ne ovat nykylastenkin mielestä. Kauppa käy hyvin, ja muutama viikko sitten kiersimme useamman lelukaupan etsiessämme Friends-pakettia sukulaistytölle. Eioo, sori.

Friendsien osalta Taloussanomien jutussa oli linkki toiseen juttuun. Se on kirjoitettu tämän vuoden tammikuussa. "Vaikka Lego on vuoden 1958 jälkeen myynyt yli 400 miljardia palikkaa, se ei ole onnistunut saavuttamaan tyttöjen kiinnostusta."

Paitsi että nyt on. Nyt tarjolla on legoja, jotka ovat varastaneet pikkutyttöjen sydämen. Mutta se ei kelpaa joillekin aikuisille, joiden mielestä kaikkien pitäisi kiinnostua pallopäisistä ukkeleista, jotka ovat rumia ja joilla ei ole muita kuin alkeellisia ritarihevosia.

On aikuisilla taas murheet.

Kommentit

Suositut tekstit