Talvitreenausta vai -taukoa?

Kakspäällä viimeistä kertaa.
Horse & Riderin viimeisimmät numerot pursuavat talvitreeniohjeita. Minun piti alunperin omistaa tämä talvi treenaamiselle ja sille, että viime kesän ainokaiset kenttäkisat eivät jäisi osaltamme viimeisiksi, vaan pääsisimme jatkamaan harrastustamme myös ensi kesänä. Ajatus hykerrytti siksikin, että marraskuussa tiesin saavani päätökseen tuhottomasti aikaa ja energiaa vaatineet täydennysopintoni. Kun vapaa-aikaa olisi enemmän, voisin keskittyä Tinttiin.

Vaan toisin kävi. Opinnot tulivat toki valmiiksi ja aikaa vapautui. Mutta aikaa vapautui viikko sitten myös ratsastamiselta. Jospa sitä jo toukokuussa pääsisi takaisin satulaan, sopivasti kisakauden alla.

Nyt Tintin kisakunnon ylläpitämisestä huolehtivat muut. Minä voin päivä päivältä paksummin odottaessamme toista lasta syntyväksi huhtikuussa.

Kommentit

 1. Oh, onnea! Jostain hassusta syystä tällainen mahdollisuus pompahtu mieleeni pari päivää sitten, en todellakaan tiedä miksi. Mutta vietetään nyt yhdessä treenitaukotalvi - sinä et voi ratsastaa, minun hevosella ei voi ratsastaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uih, etiäisiä! ;-)
   Kiitos onnitteluista. Tällä kertaa ratsastaminen loppui hiukan aikaisemmin kuin Pinkeä odottaessani. Tämä raskaus on kaiken lisäksi tuntunut melko lailla sairaudelta, koska olen ihan alusta asti ollut puolikuollut jo noustessani rappusia. EI puhettakaan, että voisi liikkua samalla tavalla kuin ennen. Juuri nyt tuntuu, etä raskaus ja sairaus ovat kuin ovatkin sama asia.

   Toivottavasti Leo paranee pian. Keväällä sitten taas molemmat satulaan. :)

   Poista
  2. Voi surkeus, toivottavasti olosi kohenee! Onneksi Tintti on hyvissä käsissä.

   Leosta tulikin tänään hyviä uutisia, mutta ei nyt innostuta vielä liikaa... Hyvällä onnella päästään sitten molemmat korkkaamaan kisakausi samoihin aikoihin!

   Poista
  3. Toivotaan! Ja hyvä, että tuli hyviä uutisia!

   Oman läähätykseni helpottumisen suhteen olen vähemmän toiveikas. Kun ensimmänen puolikas on jo läähätetty, ja vauva alkaa nyt vasta toden teolla kasvaa, järkeni sanoisi, ettei tämä ainakaan kevyemmäksi muutu. Onneksi en ole enää nukahtamispisteessä koko päivää. :)

   Poista
 2. Isosti onnea koko perheelle! Muistaakseni sinulla on hyvät vuokraajat, joten Tintinkin treenaus jatkuu. Eikä hevonen pieneen lomaan/kevyempään kauteen kuole, voi jopa tietyntyyppiselle hevoselle tehdä hyvääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. :) Toki Tintti täytyy nyt pitää hyvässä kunnossa, koska se kuitenkin on ensi vuonna 18-vuotiaaksi kääntyvä Cushing- hevonen, joka on tällä hetkellä yvässä kunnossa. En tiedä, pystyisikö sitä enä rakentamaan tuohon kuntoon nollasta.

   Mutta hyvä väki minulla on apunani. Kauhulla ajattelen, millainen poiju olen sitten, kun itse taas pääsen satulaan. Kun kaikki keskivartalon lihakset on räjäytetty atomeiksi ja oman kunnon rakentaminen pitää taas aloittaa alusta. Mutta ehkä kaivan taas jumppapallon esiin ja alan pomppia sen päällä, kunhan kotiudun sairaalasta kotiin sitten keväällä.

   Poista
 3. Paljon onnea! Sekä opintojen loppuunsaamisen että tulevan uuden perheenjäsenen johdosta.

  VastaaPoista
 4. Oih, onnea!! Nämä uutiset on aina niin ihania!

  VastaaPoista
 5. Ihania uutisia, onnea!! Ratsastin itsekin vuosi sitten viimeisen kerran joulukuussa, huhtikuussa synnytin ja viikon päästä oli päästävä jo takaisin selkään :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit