Muiden kakarat

Jollain tapaa ikävät tarhaterveiset ottavat itsetunnon päälle. Vaikka järki sanoo, että kyllä se minunkin mussukkani osaa käyttäytyä huonosti, joku pieni piru olkapäällä panee kyseenalaistamaan muiden käytöksen.

Että kuka ärsytti ja ketä. Että oliko varmasti minun kultani vika. Rakkaudesta se hevonenkin joskus potkii. Aika haavat parantaa. Voisiko niitä nyt vähän tarkkailla? Minäkin olen sosiaalinen, eikö se muka ole?

Mutta elukka on elukka. Jos tarhakaveri joutuu vähän väliä muilutuksen kohteeksi ja sillä on jalat paskana, niin onhan se hyväksyttävä, että minun mussukkani ei ole sille hyvää seuraa.

Jos käyttäytyy huonosti, jää lopulta yksin.

Vaan kuka uskaltaisi enää ryhtyä tarhakaveriksi aikuisen tamman? Toinen aikuinen? Lapsenvahti se ei näköjään enää halua olla.

Kesällä ruunan seura kelpasi, kun oli syötävää.

Kommentit

 1. Voi nenä :( Toivottavasti Tintille löytyy uusi tarhakaveri. Sellainen, joka osaa käyttäytyä, niin ettei Tintin tarvitse ärsyyntyä ;)

  Itseäni harmittaa ihan valtavasti se, ettei hepalle löytynyt tarhakaveria. Tosin, kai sen voisi jo väittää olevan tyypin oma valinta, kun järjestelmällisesti kiusasi kaikkia. Ei sitä hevosenomistajanakaan ihan kaikkivoipa ole. Melkein vaan :)

  VastaaPoista
 2. Kurja juttu :( Ainahan sitä saa olla sormet ristissä, ettei oma teloisi muita eikä muut teloisi omaa, en tiedä kumpi loppupeleissä olisi kamalampaa, jos oikein tosi paskamaisesti kävisi.

  Optimistisesti toivon, että kaikille hevosille löytyisi vähintään se yksi kaveri! Sopiva saattaa joskus olla se, mistä ei ikinä uskoisi. Vaikka helppohan se täältä on huudella, kun oma heppa on sosiaalinen, ystävällinen, mutta toisaalta prinsessamaisesti dominoiva (ruuna...) ja ihan säpäkästi puolensa pitävä, jos on tarpeen.

  VastaaPoista
 3. Tintti on ollut tähän asti muiden kanssa vhyin toimeen tuleva. tekeekö ikä sitten tehtävänsä? Alkaako se näin vanhemmiten kärttyyntyä? Sehän on ollut laumattuna eikä silloinkaan ole ollut ongelmaa. Tosin vääränväriset ja -rotuiset eivät sille ole alkuun koskaan kelvanneet. Lopulta kyllä.

  Ilmeisesti nuori ja innokas tamma rupesi yli kahden kuukauden rauhallisen ja leikkisän yhteiselon jälkeen vain ärsyttämään. :/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit