Jotain vanhaa, jotain uutta

Monilla kasarilapsilla oli Fabuland-legoja: muistatte ehkä nämä somat eläinhahmot ja niiden elementtiseinärakenteet. Kyseistä legosarjaa ei valmisteta enää ja legohahmot ovat nykyisin jo keräilykappaleita. Joitain vuosia sitten kuulin niistä maksettavan useita euroja kappaleelta.

Tilalle on tullut ihanaakin ihanampi Lego Friends -sarja. Aihekin on kohdillaan: tyttöjä ja hevosia. Tärkeää on saada rakennettua leikille puitteet; vasta sitten itse leikki voi alkaa. Legon sivuilla voi sitä paitsi pelata ihana heppojenhoitopeliä! Se oli Pinkestä kiva. Tutustu siihen täällä:

Jos mielestäsi vanhassa on kuitenkin vara parempi, tässä minun ja Anssin taidonnäytteitä Fabuland- legoistani, jotka kaivettiin esiin Pinken ja hänen serkkutyttöjensä iloksi.

Pesu ja kuivaus. Värijärjestys.

Muutama hahmo ja paljon huolellisesti säilöttyä tilpehööriä.

Pihapiiri valmiina. Pinke oli jo mennyt nukkumaan eikä häirinnyt äitiä ja iskää.

Pihasauna.

Kolme kerrosta, parveke ja hyvä julkiset kulkuyhteydet.

Mursun poikamiesboksi ullakolla. Niukka sisustus.

Tuparit käynnissä.EDIT!  Saimme levittää nämä äitini olohuoneen lattialle, koska lupasimme pyhästi siivoavamme jokaisen legon leikin jälkeen pois siten, ettei yksikään joutuisi äitini jalan alle...Kommentit

 1. Voi ei mä en kestä tätä nostalgiaa!!! Ihanaa miten päivä piristyikään!
  Pitänee huomenna soittaa äitille ja kysyä missä mun legot on. Muistan että hipelsin osan noiden eläinhahmojen naamoista niin että niistä kulu maali pois. :)

  VastaaPoista
 2. Oih, ihanaa. Ihan tuli itsellekin hirveä himo kaivaa kyseiset legot esiin jostakin ja ryhtyä rakentelemaan kaiken maailman viritelmiä... :) Noi on kyllä ihan parhaat legot ikinä!!!!

  VastaaPoista
 3. Oi! Mä sain joskus tuon huvipuisto-paketin lahjaksi ja se oli ehkä hienointa mitä maa päällään kantaa! :)

  VastaaPoista
 4. Oijoi, iski melkein kateus tuosta määrästä... :) En itse päässyt koskaan noilla leikkimään, mutta omistin lapsena jonkun muistipelin/vastaavan jossa teemana olivat nuo hahmot. Muistan kuinka kovasti olisin halunnut päästä niillä leikkimään. En koskaan päässyt :(

  VastaaPoista
 5. Fabuland!! En enää muistanut näitä. Kiitos nostalgiapläjäyksestä!

  VastaaPoista
 6. Mulla oli Fabuland sairaala, hoitajina Liisa Lammas ja Laura Lammas! Oliskohan ollut potilaana joku Apina-hahmo?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit