16 hands between your legs

Britit ovat sitten hulvattomia. Seuraava paita vaatisi Suomessa niin paljon selittämistä, että ei taitaisi minulla huumorintaju riittää. Tintin säkä on kyllä hyvinkin tuon 16 kämmentä, hiukan yli.

http://www.horsey-gifts.com

Sen sijaan seuraavassa hupparissa voisin hyvinkin kulkea

http://www.horsey-gifts.com
Seuraava yöpaita olisi niiiiiin minun

http://www.horsey-gifts.com
Tätä yritin teininä, mutta vasta omalla rahalla se onnistui. Tosin kyllä puolisokin piti hevosenhankinnan järkevyydestä jollain tapaa vakuuttaa. Kertaus on opintojen äiti.

http://www.horsey-gifts.com
Jos jankutus olisi mennyt vamhemmille aikoinaan läpi, olisin voinut pitää tätä:
http://www.horsey-gifts.com
Tippumisen taidon minä olen aina osannut hyvin. Kovaa hommaa tämäkin.
http://www.horsey-gifts.com
Lisää joululahja(toive)ideoita osoiteesta http://www.horsey-gifts.com


Kommentit

 1. On niitä hauskoja suomenkielisiäkin! Mun miehen lempipaita on sellainen, jossa lukee "Seuraavalla vaimollani ei ole hevosia" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä niitä varmasti on. Olen nähnyt sellaisen, jossa lukee "ennen minulla oli aikaa, rahaa ja ystäviä - nyt minulla on hevonen."

   Lapsena meillä oli kaverin kanssa samanlaiset violetit collegepaidat, joihin päätettiin kirjoittaa kangastusseilla samanlaiset huumoritekstit. Tarkkaa sanamuotoa en muista, mutta jotain sellaista se oli, että "kun näet minun ratsastavan, huomioithan, että olen ihminen, en perunasäkki." Ei niitä koskaan pidetty. Ajatus ja itse toteutus oli paljon hauskempi idea kuin se, että olisimme menneet ratsastustunnille ne päällämme.

   Mutta täytyy kyllä olla rehellinen ja tunnustaa, että minkään kieliseen huumoripaitaan pukeminen julkisesti tuntuisi edelleen aika kaukaiselta ajatukselta. Tuon yöpaidan voisin laittaa.

   Poista
 2. Niin ja oon siis ihan itse ostanut miehelleni tuon paidan. :D Mulla itselläni sellainen jossa lukee "Vaikea tamma - vain ammattimiehille". Sellaisenkin olen nähnyt jossa lukee "Ajetaan selästä ilman kenkiä". Mutta vaatii tosiaan tietynlaista huumoria näiden käyttäminen, ja toisalta niiden viesti ei kyllä välttämättä ihan aukea ei-hevosihmisille.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit