Yksinkertaisen haastava estetreeni

Vielä vähän tuliaisia viime viikolta. Suhteutettu väli on useimmiten haastava, mutta erityisen haastava se on kesken ulkokauden silloin, kun niitä on kaksi peräkkäin ja tehtävä ratsastetaan maneesissa, missä seinät tuntuvat kaatuvan päälle.

Pystyjen väli oli 12m. Tiukassa kaarteessa ensimmäiselle piti tulla hyvin, jotta homma jatkui vielä seuraavalle sujuvasti. Minulla oli sama haaste kuin aina: laukan on rullattava kaarteessa eikä hevosta saa päästää pitkäksi, koska se ei muuten mahdu tarjolla olevin väleihin. Älyttömän hyvä harjoitus etenkin meille.
Kolme pystyn suhteutettu linja (12m), okseri ja viuhka.

Sitä ennen kuitenkin verryttelimme pelkillä puomeilla ravissa. Tintti tykkäsi viuhkaan ratsastamisesta ja nosteli jalkojaan nätisti. Viuhkan jälkeen tehtävä oli suoristaa, istua alas ja tulla pohkeenväistöä uralle. Tintti tuli hyvin kuulolle. Suosittelen kokeilemaan, jos kaipaatte vaihtelua verryttelyyn.

Ravipuomit suhteutetuilla väleillä, kaikkien välissä puolipidäte ja eteenratsastus. Kohtisuoraa tietä viuhkaan ja viuhkan jälkeen pohkeenväistöä uralle.


Kommentit

Suositut tekstit