Toinen maailman paras päivä

Rengastukki 
Pikkurappuset 
Tukkipysty 

Penkki. Tämä oli jo jännää... 
Pikkuhauta

Isot rappuset

Ja hyppyjä veteen ja pois
Kyllä se vaan on niin, että tämä on Tintin juttu. Kuvista puuttuu vihreäksi maalattu pöytä, jonka Tintti hyppäsi, vaikka minä meinasin jo luovuttaa. Koskaan, milloinkaan se ei ole tehnyt mitään näin mielellään ja luontevasti.

Ja minä niin nautin!

Kuvat: Karoliina Mustamaa

Kommentit

 1. Tintin korvien hörötyksestä näkyy, että touhu on sille todella mieleistä! Oi teitä onnellisia! (Ja hieman kadehdin tuota kahluuosuutta, meillä on virtahepokoulutus vielä hieman vaiheessa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sitä piti veteen pyytää, mutta vain vähän. Mellähän ei ollut vetoapua toisista hevosista mukana.

   Kyllä tämä tosiaan Tintin eka ammatti on. Ja vaikka vähän oli ruosteessa, ei se yhtä innoissaan ole koskaan rataesteistä. Näiden myötä se jotenkin heräsi eloon.

   Poista
 2. Ihan huikeeta, olette hurjan rohkeita molemmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Löysin kateissa olleen poniratsastajan itsestäni. Päätä ei paleltanut, vaikka ilmastointi oli uudessä kypärässä entistä parempi.

   Tämä olivat sellaiset Kadotetun rohkeuden metsästys -viikot. Onnistuivat.

   Poista
 3. Hienoja kuvia! Ja hyvä te! Eksyin kerran lukemaan blogiasi ja sen jälkeen seurannut tiiviisti. Jutut on mainiosti kirjoitettu ja lisäksi olen hevosesi kasvattajan piiiiiiitkäaikainen oppilas ja senkin puolesta on mukavaa seurata. Lienee itsestään selvää, että hevosellasi veri vetää maastoesteille :-) Nyt vaan lisää maastoestetreeniä. Se on ihan mahtavaa! Sitten vaan kokeilemaan harrastetta kisoihin, kannustan kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :)

   Harrasteluokkaan olisi tarkoitus osallistua tällä samalla radalla ihan vielä tänä syksynä.

   Itse en muuten ole koskaan Tintin kasvattajaa tavannut, olemme ainoastaan jutelleet puhelimessa. Ehkäpä olisi jo aika. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit