Teippiä ja pomppuja


Pinteliä käteen ja sitten hyppäämään. Tein Hevosmerestä saamastani liimajoustopintelistä (3,90/ rulla) käteeni paketin, joka mahtui vielä hanskaankin. Käsi tuntui sen kanssa hyvältä. Hyppäsimme jumppapomppusarjaa: puomi, ristikko, 12 metrin väli, innari, toinen 12 metrin väli ja ristikko.

Ympäristönvaihdos tuntui jollain tapaa kadottaneen menostamme toukokuun aiheuttamaa epävarmuutta. Tosin tein viime viikolla itsekseni kentälle puomikasoja uusimman Hippoksen ohjeiden mukaisesti ja treenasin niillä rytmiä ja sisääntuloa. Samaa hommaa jatkettiin tänään.

Täällä on kuuma, +27 astetta. Tintti on todella hyväntuulinen, kulkee pirteänä, laiduntaa aamupäivät ja tuntuu nauttiavn elämästään. Eilen se pääsi katselemaan maastoesteitä läheltä, ja kiipesimme vähän rappusia.

Jotenkin se veti niin innokkasti metsään päin, että aloin miettiä, onkohan se joskus ollut täällä?

*******

Pinke rakastaa kissoja. Täällä olisi talli täynnä hevosia, mutta Pinke tahtoo silitellä kissoja.

Kommentit

 1. Kyllähän hevosrakkaus ja kissarakkaus aika usein kulkevat käsi kädessä... Niin, ja kuumuus on suhteellista ;) Minusta tuntuu, että Suomessa meillä ei Dáriuksen kanssa tule olemaan hellerajaa - sen verran kovissa lämpötilassa täällä harrastetaan, eikä hevonen ole moksiskaan (ratsastaja kyllä on, vaikka alkaakin tottua).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä Unkarista, mutta täällä kotisuomessa helteen mukana tulee paarmoja...

   Poista
  2. Uhhuh, ei niiltä välty täälläkään :( Metsän siimeksessä on viileämpää, mutta siellä näitä "bögöly" -nimisiä pirulaisia on sitten sitäkin enemmän.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit