Piiapantsutreenissä*

Laita jalustimet niin pitkiksi, että et voisi ratsastaa niillä. Riittää, että saat varpailla kosketettua niitä.

Tämän jälkeen nosta molemmat jalustimet satulan yli toiselle puolelle. A-vot, sinulla on kivat jockey-jalustimet. Huolehdi, että jalustinremmit todella tulevat satulan yli. Niitä ei siis laiteta ristiin satulan eteen eivätkä ne saa koskettaa hevosta.Jalustimet jalkaan. Kädet harjan puoliväliin. Takapuoli ylös. Ravia. Laukkaa. Reidet huutaa hoosianna, mutta istunta paranee.

Tämän jälkeen tein jalustinhihnoihini neljä uutta reikää ja lyhensin estejalustimiani saman verran.

********************


* Tällaista lyhyiden jalustinten treeniä kutsutaan piiapantsutreeniksi Piia Pantsun valmennusten innoitamana. En siis ole ollut Pantsun valmennuksessa.

Kommentit

 1. Did it, done it, doing it again. Ekan kerran jälkeen reidet todella huusi hoosiannaa. Mutta sillä erotuksella tehtiin, että satulan yli heitetyt jalustimet oli meidän normi-jalustimet. Joten voit kuvitella näillä pätkäjaloilla kuinka lyhyet ne todella oli! Kukaan muu meidän ryhmästä ei noussut seisomaan niille, mutta me Booken kanssa laukattiin, se kun tottelee ääntäkin :) Hyödyllistä ja niin tehokasta. Ah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en saanut Tinttiä helpolla laukkaamaan sen jälkeen, kun se nosti ekan laukan, mutta veti sitten pään alas, ja sen johdosta minä horjahdin. Se niin yrittää aina pitäää minut satulassa, eli hetken meni, että sain sen laukkaamaan edes puoli kierrosta. Pakko ottaa mammasta koppi, näet...

   Poista
 2. Minulla muuten on nyt niin lyhyet estejalustimet, että jalustinhihna ei riitä tekemään kiepausta jalustimen läpi, kun jalustimet nostetaan ylös. Eli pitkillä säärillä ei ole siunattu minuakaan...
  29/32

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit