Pettymyksiä ja hormonien hyrinää

Emme ole päässeet toistaiseksi uittamaan. Yritän nieleskellä pettymystäni, mutta kyllä on harmittanut niin paljon, että melkein itkettää. Ensi viikolla se on ehkä vielä mahdollista. Nyt ukkostaa ja aamulla emme pystyneet ratsastamaan kirkkoon, koska oli luvattu niin kehnoa säätä.

Ilta-aurinkoa tallin käytävällä perjantai-iltana.
Tallissa asuva ori on saanut Tintin hormonit hyrräämään ja Tintti hieroskelee itseään karsinan seinään. Laitumella se seisoo häntä pystyssä ja kuseksii ympäriinsä.

Pinke lähti tunti sitten kotiin. Tästä alkaa minun ja Tintin yhteinen viikko. Eilen nipistimme illalla Tintin kanssa vähän yhteistä aikaa ja kävimme rallattelemassa maastoesteiden läheisyydessä. Maalaamattomat olivat Tintistä ok, mutta maalatut saivat sen sydämen pamppailemaan. Kovalla kehulla  ja neljännellä ohimenolla se lopulta uskalsi laukata siniseksi maalatun esteen ohi, vaikka aluksi se yritti kääntyä ympäri, sitten pysähtyä ja lopulta kiemurteli ravissa, vaikka kyseinen este ei ollut edes tiellä, vaan nostettu tienposkeen.

Tällaista tietä riitti. Sä voit miettii, kuinka mä ratsastin...
Estetunnilla toissapäivänä syvemmälle jalustimeen työnnetty jalka tuntuu toden totta vakauttavan pohjetta. Maastossa uskalsimme laukata kovaa ja minä olin kunnolla kevyessä istunnassa ja pystyin antamaan Tintin selän tehdä töitä.


Tänään Tintti on vain laiduntanut.


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit