On se vaan ihanaa...

Kävin sen ostamassa leiriä varten, kiitokseksi itselleni siitä, että teen kesälläkin töitä. Ja oikeastaan muuten vain. Itse asiassa olen ansainnut sen ilman kummempia selityksiä. Eilen se oli päässäni ensimmäistä kertaa. Vaikka oli hurja helle, se oli ihana.

249 euroa ilmastoitua pääasiaa. Uvex Active.
Ostin kypärän Hevosmerestä, missä puheeksi saattui tulemaan taannoinen käsionnettomuuteni. Sain sitten ilokseni kypärän kylkiäisiksi kolme kappaletta itseliimautuvia pinteleitä, joilla voisin tarvittaessa teipata käteni. Sitä kokeilemaan sitten.

Tällä viikolla me nimittäin menemme Tintin kanssa maastoesteille, kirkkoon ja uimaan! Pysykää kuulolla, ystäväiset!

Paarmoja!

Kommentit

 1. Siis oikeasti huomasi eron käytössä? Oon jotenkin suhtautunut skeptisesti hintaviin kypäriin ja aatellut, että jos kerran turvallisuusvinkkelistä kaikki on hyväksyttyjä, niin miksi maksaisin liikaa... Semminkin, kun eräänkin kopsahduksen jälkeen joutui jo hakemaan uuden kypärän. Mutta ehkä noissakin sitten saa jotain enemmän, kun maksaa vähän enemmän. Siis muutakin kuin trendikkään merkin ja katu-uskottavuutta ;) ...ehkä tutkailen eri vaihtoehtoja seuraavaksi vähän tarkemmin.

  Ihanaa viikkoa ja terkkuja Pohjanmaalle! :)

  VastaaPoista
 2. Föönikypärä on kyllä kesällä parhautta! Ja kiva, että olette päässeet taas hyppäämisen makuun! Ihanaa kesälomatyötä :)

  VastaaPoista
 3. Minä olen miettinyt samaa kuin Amalia - että jos kopsahduksen jälkeen pitää kuitenkin hankkia uusi kypärä ja hylätä vanha, ei millään raaskisi investoida ilmastoituun kypärään, muuten kyllä ehkä raaskisinkin. Mutta jos eron todella käytössä huomaa, niin pitääpä panna taas uudestaan harkintaan, mullakin on ihan halpis perusturvakypärä tällä hetkellä.

  Toisaalta: en nyt ainakaan tuolla omalla hevosella ole kovin usein pudonnut. Hevonen on ollut mulla nyt 15 kk ja tasan yhden kerran olen pudonnut pahasti, silloin kyllä päälleni (ja kyllä, kypärä meni vaihtoon) ja toisen kerran tänään, jaloilleni sievästi ohjat kädessä. Ehkä kun menee lähinnä sillä omalla tutulla, jolta putoamistodennäköisyyden osaa arvioida harvinaiseksi, niin ehkä siitä raaskisi... hmmm... saisiko tähän nyt motivoivaa tukea ostopäätökselle? ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit