Munat loppuivat- ja hyvä niin!

Kauppojen hyllyt ovat ammottaneet tällä viikolla tyhjyyttään. Onnellinen se, joka munansa hamstrasi ennakkoon.

Silti hetkellinen munattomuus on pieni hinta siitä, ettei kanoja ole enää tämän vuoden alusta lähtien saanut tunkea häkkeihin pelkiksi munakoneiksi.

Nämä kanat toivottavasti pääsevät elämään kananarvoista elämää, tuomaan iloa ja munia juuri niille, jotka niitä kipeimmin tarvitsevat. Iloista pääsiäistä kaikille teille!


Kommentit

 1. Meillä on vietetty äärimmäisen munarikasta elämää jo lähes kymmenen vuotta, niin kauan kun omia kanoja ona ollut. Ei hetkauta tuotannosta johtuvat munansaantiongelmat, kun sitä vaan tulee vaikka ei haluaisikaan. ;D
  Meiltä käy aika monet tutut ja naapurit hakemassa munia ja hyvä niin, saavatpahan vähän parempia munia kuin kaupan hyllyltä noukitut ja mekään emme huku munavuoren alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli mummolassa kanoja, jotka tepastelivat pihapiirissä tyytyväisinä - kunnes meidän spanieli tuli paikalle pitämään huolen siitä, että kanat pysyvät kanalassa. Mummo oli aina huolisssan, koska säikähtänyt kana ei muni. Yritettiin pitää koira erossa kanoista. En tiedä tuossa mielessä, miten onnellsiia kanat olivat. Ehkä osaonnellisia?Mutta niin kai kaikki ihmisetkin.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit