Kasilla sisään

Toden totta, ratsastin itseni kahdeksikolla sisään. Tulokseni oli 65,45%. Peruutus oli paras tähän asti. Laukka vaihtui ensimmäisellä diagonaalilla. Kerran. Toisella diagonaalilla kuljimme mutkalla, koska puristin sisäohjaa henkeni kaupalla enkä uskaltanut hievahtaa, saati hengittää. Mutta ei vaihtunut!

Tämä oli ehkä tasaisin esitykseni tähän asti ja tuntuikin juuri siltä; vähän kuin joisi rasvatonta maitoa. Eli ei oikein miltään. Olen kiittämätön paskiainen, maito on kuitenkin hyvää.

Hiukka korventaa se, että pöytäkirjassa lukee "Tarkista koulusäännöistä täyskaarron ja kulmankatkaisun ero." Ratsastin toiseen täyskaartoon valitettavan terävän kulman. Laiskanläksy tulee tässä:

Täyskaarto
Täyskaarto ratsastetaan siten, että kaareva osa muodostaa puoliympyrän, jonka halkaisija on 10m, ja uralle palataan suoralla linjalla ohjelmassa määrättyyn pisteeseen.

Kulmankatkaisu
Kulmankatkaisussa ratsastetaan kulmaan ja käännetään keskihalkaisijalle, josta edellisen pitkän sivun keskelle.

Oikeat tiet on menetetty kahdeksikko.

Kommentit

 1. Hienot prossat! Seuraavaksi sitten vaan rohkeasti HeB:hen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä hullu vain olen jostain syystä keksinyt, että 70% pitäisi saada, joten ihan itse aiheutan itselleni jatkuvia pettymyksiä...

   Poista
 2. Onnea! Kyllä tuo rivistö näyttää siltä, että helppo B olisi tosiaan ajankohtainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkään ehkä vähän liikaa sitä, että tuo lennokkuus ja peräänanto tulevat arvostelun alle. Niitä kun ei oikein vielä ole.

   Toisaalta kaipaisin kyllä vaihtelua ohjelmiin. C:ssä kun ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa.

   Kohta kuitenkin alkaa hyppykausi, ehkä kouluratsastus jää sitten taas enemmän viikottaisiin koulutunteihin. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit