Suitsihaaveita

Meillä on tällä hetkellä käytössä mustat Stübbenin Glen Gordon 3000 -suitset. Ne ovat ihan hyvässä kunnossa, mutta väärän väriset ja ärsyttävän malliset. Molemmat luonnehdinnat lainausmerkeissä.
Suitset ovat tulleet minulle hevoskauppojen yhteydessä ja niiden moniosaisuus on ärsyttänyt alusta asti. Ohjat olen ostanut niihin useammatkin. Tällä hetkellä tykkään käyttää ohuita pykäläohjia, joissa on sisäänneulottua kumipunosta.

Tahtoisin tällaiset ruskeat Kiefferin Belinda -suitset, hinta vaihtelee 130-180 €
Valitettavasti uudet suitset kuuluvat hankintoihin, jotka ovat lokerossa "jossain vaiheessa ajankohtaisia hankintoja." Haluaisin yksinkertaiset, mahdollisimmat paljon nykyisen satulan väriset. Eli juurikin nämä Belindat.

Pyrin noudattamaan sitä periaatetta, etten osta korvaavaa tuotetta vain hinnan takia, jos haluan jonkun tietyn. Useimmiten siinä vain menee rahaa hukkaan, kun se tyyriimpi tulee hankittua myöhemmin joka tapauksessa. Pakotan itseni odottamaan siihen asti, että se haluamani tuote on välttämätöntä hankkia. Se on ärsyttävä periaate kärsimättömälle ihmiselle. Minätahdonkaikkihetitännenyt!

Kavioharja ja -koukku, hintaa yhteensä 2,25€. Hankittu tuomaan mielihyvää sillä aikaa, kun uuden pinkin heijastinloimen hankkimiseksi vielä keksitään hyviä perusteluja.
Jos jollakulla kuitenkin on tuollaiset Belindat lojumassa jossain tylsinä ja käytettyinä, voisin tarjota niistä rahaa.

Kommentit

  1. Ääää! Se on niin ihana se hööksin pinkki heijastinloimi. Harmittaa, kun kuukausi sen jälkeen, kun ostin sen tylsän oranssin heijastinloimen, tuli hööksin syyskuvasto, jossa oli hela setti just semmoisena pinkkinä, mistä tykkään. x'(

    Sarjassamme elämän pieniä, mutta sitäkin traagisempia pettymyksiä.

    VastaaPoista
  2. Hei! Pakko laittaa palautetta uutena lukijana, kirjoitat todella hyvin! Olen pari sivua kahlannut tekstejäsi läpi ja yrittäisin lukea muutkin, mutta väsy iskee tänä iltana.. Olen itsekin samanlaisessa elämäntilanteessa, joten aihekin koskettaa! Hyvä, hyvä, innolla odotan tulevia tekstejä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit