Rakas joulupukki!

Selasin juuri Lasten Suuren Lelukirjan kannesta kanteen. Olen tänä vuonna saanut usealta taholta kuulla, että olen ollut reipas ja kiltti. Suoritin paljon opintoja työn ohessa ja pääsin kaikista tenteistä läpi. Valmentajatkin ovat kehuneet asennettani. Siksi uskallan lähestyä sinua useamman lahjatoiveen kanssa.

1. GG Esteratsastussetti 42627700
"Esteradalla on erilaisia esteitä, joiden yli hevonen hyppää leikiten. Pakkaus sisältää erilaisia esteitä, palkintopokaalin, harjan ja omenan."
- Minulla ja Tintillä ei ollut kovin menestyksekäs kisakesä. Siksi haluaisin helposti hypättäviä esteitä ja pokaalikin olisi kiva takan reunalla. Ja takka siihen pokaalin alle.

2. GG Paratiisiponi 42627522
"Heppahullun unelma on oma suloinen poni. Kaksi erilaista"
- Minulla ei ole koskaan ollut omaa ponia. Siksi olisi kiva saada kaksi.


3. GG Ratsutalli 4267750
"Tallissa on karsinat kolmelle hevoselle sekä runsaasti erilaisia varusteita mm. ruoka- ja juoma-astiat hevosille, heinäpaaleja, lapio, talikko, harja, kottikärryt ja ämpäri."
- Tänne mahtuisivat Tintti ja ne ponit.


4. GG Hevostenhoitosetti 42627653
"Pakkaus sisältää tamman ja varsan, paljon erilaisia hevostenhoitotavaroita sekä mm. hevosenkengät."
- Jos nuo tammat ja varsat kuitenkin ovat loppuneet, niin minulle käy myös hevosenhoitotavarat ja kengät, koska talli on tavallaan jo täynnä.

Olet käynyt meillä ennenkin, mutta jos et muista minua, niin en suutu. Tiedän, että sinulla on tosi paljon kiireitä näin joulun aikaan. Toimitus voi tapahtua vaikka jonkun joulun jälkeenkin, sillä olen kärsivällinen. Odotin omaa hevostani Tinttiäkin yli 20 vuotta. Kiitos muuten siitä, paras lahja ikinä, vaikka tulikin syyskuussa.

Olet kulta, oikeesti!
Halipusi!
Terveisin Anni

P.S. Olen vaaditusti yli 6-vuotias.

Kommentit

Suositut tekstit