Mistä kenkä oikein puristaa?

Tänään minun piti hehkuttaa, että Tintti on saanut talvikengät juuri sopivasti nyt, kun Etelä-Suomeen tuli pakkasta. Että nyt on pitoa vaikka muille jakaa. Yeah, right.

Kun vein hevosia töiden jälkeen ulos, Tintin kavioiden kopse ei kuulostanut siltä miltä piti. Pieni ravuuttaminen paljasti, mistä kenkä puristaa.

Otettiin vasen etukenkä pois. Illalla Tintti käveli jo normaalimmin. Laitoin kavion ympärille kengittäjän neuvon mukaisesti jeesusteippiä; jos se vaikka vähän suojaisi paljasta kaviota turhalta kulumiselta siihen saakka, kunnes kengittäjä pääsee paikalle.

Tintti seisoi kaiken jalkaansa liittyvän käsittelun aikana silmät puoliummessa, alahuulea väristäen kuten aina, kun sitä hoidetaan jonkun pienenkin vaivan takia. Se näyttää silloin niin neidiltä: MÄ olen siis NIIN kipeä. Hoida MINUA!

Uusi kenkä.

Paljain varpain.

Terveisiä kengittäjälle

Kommentit

 1. Uusi lukija ilmoittautuu :)

  Käy toki tsekkaamassa omani!
  http://suvi-thisismylife.blogspot.com/

  Ja voin kun meilläkin riittäisi pelkkä jesari noihin kavio-ongelmiin.. :)

  VastaaPoista
 2. Nuo tekemäni paketit itse asiassa kestivät kukin yhden puolipäivätarhailun ja sitten piti laittaa uusi. Sanoin Tintille, että soo-soo, nyt ei saa riehua tarhassa. Ilmeiseti se ymmärsi yskän. Tintin adoptiolapsellekin sanoin, ettei saa äiskää juoksuttaa.

  Tänään Tintti sai uuden kengän, jossa kengän ja kavion väliin laitettiin pohjallinen. Naulanpainaumasta ilmeisesti ei ollut kyse, vaan kenkä itsessään painoi anturaa. En ole asiantuntija, joten uskon asiantuntijaa.

  Huomenna sitten hiljalleen liikuskelun pariin, tänään vielä pelkkää leppoisaa ulkoilua.

  Olen, Suvi, käynyt aina välillä blogiasi katsomassa. Ihmisten julmuudesta eläimiä kohtaan on hyvä näyttää kuvia, vaikka ne joskus vievätkin yöunet. Ja nyt siis meinaan tuota eläinsuojelupuolta, en missään tapauksessa ratsastusta. :P

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit