Dear Eki!

Ciao ja Tsau!

Olet ainoa, jonka puoleen uskallan kääntyä näissä kysymyksissä. Olen ihan varma, ettei kavereillani ole näitä samoja ongelmia, joten he tuskin tietävät tästä mitään. Äidiltä en voi kysyä, koska minua nolottaa eikä se kuitenkaan tajua.

Onko fiksua antaa lapsen sännätä kuravaatteet päällä vesilätäkköön tallinpihassa, jos vaihtoehtona on turpoavaa rehua sisältävän rehusäkin laskeminen vesilätäkköön? Säkki maksaa yli 20 euroa ja lapsen saa kuitenkin pestyä.

Kuinka paljon pienen lapsen on soveliasta syödä raakaa pullataikinaa? Entä aikuisen?

Voidanko olettaa, että hevosten rehuporkkanat ovat tervellistä syötävää myös pienelle lapselle, jos olen itsekin syönyt niitä koko elämäni enkä ole juuri koskaan sairas?

Tiedätkö, miten muovinen numeromagneetti saadaan pois höyryuunin vedentäyttöaukon putkesta? Olen turhaan etsinyt manuaalista kohtaa "numeromagneettien joutuminen vedentäyttöaukkoon." Onko vaarallista, että niitä on siellä? Voinko käyttää uunia normaalisti?

Nimim. Huolestunut äiti -79

P.S. Olenko läski, kun olen 167cm/70,5kg? Toissaviikon työpsykologisen soveltuuvuustutkimuksen mukaan olen normaali.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit