Sunnuntaimaastoilua

Kännykkä auttaa intervallityyppisellä maastolenkillä. Pihasta lähdettäessä laitettiin puhelin herättämään reippaaksi alkukävelyajaksi, eli 10 minuutiksi.

Sitten pistettiin hölkäksi. Ensimmäiset minuutit ovat usein takkusimpia, sitten alkaa rullata. Kun kännykän torkkuherätys pirahtaa soimaan viiden minuutin välein, voi siitä kätevästi kellottaa tekemisiään. Ylämäissä ja temponvaihteluissa saa sykettä nostettua. Rentoa hölkkää mentiin tänään vartin verran. Sitten käveltiin reippaasti tasan viisi minuuttia.

Pellonlaidassa väisteltiin koiranulkoiluttajia. Tasapainolle teki hyvää juosta epätasaisella pohjalla. Pellon perukoilla vastaan tuli oja, jonka yli piti hypätä. Meinasi siinä usko vähän loppua, kun paikaltaan lähdettiin hyppyyn. Vauhtiakaan ei sillä pohjalla oikein voinut ottaa.

Syysauringon paisteessa hölkkä jatkui vielä kymmenen minuutin ajan. Sitten vartin verran reipasta kävelyä kotiin ja suihkuun.

Olipa hyvä, ettei tarvinnut enää lähteä tämän jälkeen ratsastamaan.

Kommentit

  1. Uujee, ensi kesäksi sykemittari niin saat "olalle taputukset" ja näkee kulutetut kalorit ja toimii myös ratsastaessa. Edellisen koulutunnit max syke 150, kulutetut kalorit ca 400 (ca tunnin normi kulutus on 80-100 kaloria)... Ja unelmien täyttymys oli sykemittari missä on gps pod sisällä niin näkee minuutin kierros ajat ja se piippaa söpösti jokaisen kilometrin kohdalla ;-).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit