-11kg uusiin ratsastushousuihin

Laihduttaminen on tylsää, mutta itsehän söin. Nyt pitäisi syödä vähemmän.

Minä en halua tehdä laihduttamisesta kokopäivätyötä, mutta en aio tehdä syömisestäkään. Imettäminen ei minua laihduttanut, vaikka toiveikas olinkin sen suhteen. Raskauskilot sainkin pois, mutta töihinpaluun jälkeen painoni nousi hiljalleen viisi kiloa.

On tyydyttävä tajuamaan, että minä itse syön kaiken, mikä minua pitää lihavana. En ole koskaan kuulunut niihin, jotka unohtavat syödä enkä ole koskaan ollut laiha.

Ratsastusta on vaikea arvioida laihduttavaksi liikuntamuodoksi. Puolentoista tunnin maastolenkin kalorikulutusarvio on noin 300kcal (lähteenä Keventäjät). Jos jollakulla on tästä parempaa tietoa, kertokaa ihmeessä.

Minä pidä ihan liikaa ruoanlaitosta ja syömisestä, kuten tähän blogiin lisätyt monet reseptit kertovat. Minä syön liikaa. Minun ei juurikaan tarvitse karsia arkisyömisestäni pois vaaleita leipiä, karkkeja, suklaita tai muuta naposteltavaa, koska ne eivät sinne kuulu muutenkaan. Minun yksinkertaisesti pitää pienentää annoskokoja.

Sitten saan ostaa uudet ratsastushousut. Toivottavasti vanhat ei hajoa ihan kappaleiksi ennen sitä.

Kommentit

Suositut tekstit