Raivostuttavat helteet

Minä en valita pakkasista, mutta helle uhkaa tappaa minut. En ymmärrä, miksi kaikki hokevat, miten "nautitaan nyt kun on kerrankin lämmin."  Mistä tässä pitää nauttia? Olo on kerrankin koko ajan sama, kuin jos istuisi viikkotolkulla saunassa odottamassa sen lämpiämistä! Voi valtava, miten ihanaa!

Kesän ensimmäisen hellepäivän haju palautti mieleen viime kesän, kun kuljin kaksi kuukautta persus hiessä ja tissi paljaana, imettäen ja siitä ahdistuen. Luojalle kiitos siitä, että tänä kesänä meidän perhe ei imetä eikä laidunna ympärivuotokautisesti, sillä tuskinpa Tinttikään nautti hikisestä kahden viikon ympärivuorokautisesta laidunajasta, jolloin se joutui kulkemaan paarmoja karkuun, kaikesta ötökkämyrkystä huolimatta.

Reipas esteratsu juuri ennen sunnuntain estetreenejä. +28.
Tintti on ollut nyt laitumella ruunakaverinsa kanssa päivittäin noin tunnin verran. En ole saanut mistään Effolin Fly Blockeria, joten sitä korvaamaan löysin laimennettavan Prob hevosDeon. Se tuntuu toimivan hyvin.

Kesähanskani eivät tietenkään suojaa siitä, mistä pitäisi.
Meiltä jäi Tintin kanssa väliin kauden toiset oman tallin kisat; seuraavat ovat juhannuksen jälkeen. Tintti on ollut helteestä huolimatta reipas ratsastaa. Siitä sain eilisen treeneissä muistutuksen, kun se taas kiikutti minua esteiden jälkeen. Olin edellisenä päivänä ollut elämäni ensimmäisellä tankotanssitunnilla ja saanut siitä niin totaalisen lihasjumin yläkroppaan, että se yhdistettynä eilisen treeneihin estää vartalon sulavan (?) liikehdinnän melko mehukkaasti. Sen lisäksi olen täynnä mustelmia ja erilaisia muita ruhjeita, kuten hiertymävammoja, joista viimeisimmät tulivat ohjien hankaamina. Ja tänään nakkikastiketta tehdessäni leikkasin vielä varmuuden vuoksi sormeeni herkullisen palkeenkielen.

Nyt sataa. Ihanaa!

Kommentit

  1. Jaan fiiliksesi tuosta liian lämpimästä säästä. En ymmärrä, mitä hienoa siinä on ollut. Onneksi nyt hieman taas jo helpottaa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit