Kainoja toiveita

Sinä olet minun omani ja yritän kaikkeni, että pystyisin pitämään sinut tyytyväisenä. Mutta ymmärräthän, etten ole täydellinen. Jos odotat minulta sitä, teet ennen pitkää meidät molemmat onnettomiksi.

Minä olen olemassa ilman sinun tahtoasikin, erillisenä olentona. En voi aina olla parhaimmillani silloin, kun sinä olet. En aina pysty parhaisiin suorituksiin täsmälleen silloin, kun sinä pystyisit. Ole minulle kuitenkin armollinen. Minäkin yritän kestää sinua silloin, kun en ymmärrä mitään siitä, mitä yrität minulle sanoa, ja sitten menetät malttisi. Joskus jopa syytät minua siitä kaikesta.

Kunpa sinulla olisi enemmän aikaa silittää minua. Olen pahoillani, jos minun kömpelöt rapsutusyritykseni tuntuvat sinusta liian kovakouraisilta. Yritän kuitenkin hyvää. Älä ole minulle vihainen.

Minä kaipaisin rentoa yhdessäolo ilman, että aina olisi kiire jonnekin. On kivaa käydä näyttäytymässä muualla, mutta toimiva arki on silti se, mikä pitää vatsahaavani kurissa. Ja tarvitsenhan minä vapaatakin. Olen paljon pirteämpi, kun saan viettää lomani kaikessa rauhassa, syödä mielin määrin sekä viettää enemmän aikaa lajitovereitteni kanssa. Voin hyvin, kun liikun ja syön hyvin. Vaikka minussa on ominaishajuni, arvostan minäkin puhtautta.

Ennen kaikkea, minähän olen aviomiehesi. Olen täällä kotona.

Kommentit

Suositut tekstit