Talvimuotia 2010

Ärsyyntyneellä Tintillä on yllään Mastan Regal light- tallitoppaloimi, jossa on 170g:n toppaus. Loimessa on hieman korotettu niska, lapalaskokset ja häntäläppä. Päällinen on vahvaa 420 denierin kangasta, puuvillavuori, jossa edessä hankaamatonta satiinia. Malliltaan loimi ovat syvä, joten se sopii hyvin myös tintinlaiselle leveäryntäiselle hevosille. Värinä tässä ruudullinen tyttömäinen navy/red. Loimessa on häntäremminaru, joka ei ole Tintillä käytössä. Edessä kiinnitys soljilla. Ristivyöt. Tintillä loimi on kokoa 145cm, sillä Mastan mitoitus on reilu.

Kun ulkona pakastaa, Tintti pukeutuu Mastan Zing- ulkotoppaloimeen. Siinä on kiinteä kaulakappale (fixed neck) lapalaskokset ja häntäläppä. Loimessa on 170g:n täyte. Edessä kiinnitys soljilla. kiinnityksenä ristivyöt ja jalkaremmit, jotka Tintti on vaihtanut joustaviin. Tintillä tämä kokoa 150cm.

Tämän talven uutuuskuosi navy/pink -ruutu oli valitettavasti loppunut ja sekös maksajaa harmitti. Värillä ei periaattessa ole väliä, mutta nyt tuolla eläimellä on seuraavat pari talvea Vuokko yllään...

Kommentit

Suositut tekstit