Uusi koti, vanhat kujeet!

Pallokorva, pörröinen pieni pumpuliponi!
Lumi satoi Kirkkonummelle vuorokausi sen jälkeen, kun muutimme. Tintti on kotiutunut hyvin ja tarhailee uuden ystävänsä kanssa. Neideillä on vapaa heinä, joten päivät kuluvat syödessä. Tallissa asustaa tällä hetkellä myös Tintille edelliseltä tallilta tuttu oripoika, joka on Tintin saavuttua aloittanut melkoisen oristelun. Liekö sitten tunnistanut, että "tuo mimmi on mun laumani naisia."

Pinke nukkuu päiväunensa tallilla kuin ennenkin. Ensimmäisellä kerralla uni tosin oli ehkä hiukan tavallista levottomampaa, koska vieressä oristeltiin kovaäänisesti koko ajan... Lisäksi junaradan äänet saattoivat olla uusia. Tinttiä ohi kiitävät junat eivät häiritse, vaikka se niitä aluksi toki ihmettelikin.

Tintti astui kuljetuksessa kengän jalastaan, mutta onneksi apu saatiin jo seuraavalle päivälle. Pääsimme perjantaina tekemään pientä hankilaukkaa emmekä ole sittemmin käyneet kentällä kuin kääntymässä. Tintti päästeli ilopukkejakin pikku pakkasessa perjantaiaamuna (ja omistaja vuodatti onnenkyyneleitä!). Tilsoja tietenkin tulee, mikä on kurjaa. Reippaasti liikkumalla tilsat onneksi irtoaa. Kumit saadaan seuraavan kengityksen yhteydessä viikolla 50.

Vatsavaivat ovat historiaa, ne vähenivät jo Tehobakt-kuurin aloittamisen jälkeen. Ilmeisesti elokuisen klinikkareissun antibiootit saivat vatsan oireilemaan. Pikku hiljaa totutellaan ruokinnassa kokonaan takaisin kauraan. Heinä on tällä hetkellä kuivaheinää ja se syödään ulkona heinähäkeistä. Hiekkaa ei siis pitäisi enää päätyä masuun. Toisaalta, jos hanget tulivat jäädäkseen, hiekkaa ei tule heinän mukana sitäkään vähää.

Nyt odotellaan lisää lunta, jotta voidaan aloittaa hiihtoratsastus! Tuskin maltan odottaa, mitä siitä tulee. Kuulin, että Tintti olisi startannut ihan kisojakin hamassa nuoruudessaan. Siinä meille tavoitetta tuleville talville: Cajukselle kisoihin!

Muutkin tavoitteet ensi kaudelle on nyt määritelty: Gumbölen seurakisoja mennään, loppukesästä toivottavasti uskaltaudumme huiman korkeisiin 90 cm luokkiin. Koulukisoihin osallistumme myös mahdollisuuksien mukaan. Tavoitteena olisi aluelupa kaudelle 2012.

En ole luopunut lapsuuden haaveestani ratsastaa vielä joskus kenttää!

Kommentit

Suositut tekstit