Back on track!

Eilen kiipesin taas satulaan, synnytyksestä oli siis kulunut tasan kolme viikkoa. Menimme pääosin käyntiä parikymmentä minuuttia, tehtiin väistöjä ja taivutuksia tavoitteena kulkea ainoastaan reippaasti eteen. En pysty vielä varaamaan painoa tasaisesti molemmille istuinluille ja siitä syystä Tinttikin kulki vähän mutkalla. Keskivartalolihakset (sekä kaikki muutkin lihakset) on niin ikään kadonneet, joten olo oli hutera ja irrallinen. Pitää jatkaa Pinken kanssa jumppapallotreeniä, joka viime viikolla aloitettiin; Siinä vahvistuu sekä minun keskivartaloni että Pinke pysyy tyytyväisenä.

Tänään eläinlääkäri kävi raspaamassa ja rokottamassa Tintin. Poskihampaissa oli paljon terävyyttä, joten raspausvälin lyhentäminen vuodesta 9 kuukauteen oli ihan aiheellinen. Seuraavan kerran päätettiin raspata tammikuussa. Rokotusohjelma aloitettiin myöskin alusta. Eläinlääkärikin totesi, että Tintti saisi saada enemmän massaa, mitä se onkin nyt saanut ihan hyvin. Ensi viikon tiistaina hevoset menevät laitumelle, joten siellä ainakin pötsi kasvaa.

Pinkellä oli tänään kiukkupäivä, ja ainoan tyytyväisen hetkensä se taisi olla kantopussissa tallilla. Raspaustokkurainen Tintti muuten otti kantopussissa olleen Pinken huomioon hankaamalla päätänsä selkääni sen sijaan, että olisi tuonut sen tavoilleen uskollisena syliini.

Kommentit

Suositut tekstit